activiteiten Bergen in de spotlight!

De Winter Pubquiz Bergen!

Tijdens deze quiz speelt u diverse rondes met vragen, opdrachten, muziek en geluidsfragmenten, waarbij de winter centraal staat en u antwoord geeft via echte stemkastjes op het grote scherm! 

Moordspel Bergen Moord Bij De Maffia!

Don Corleone wordt tijdens zijn eigen verjaardagsfeest dood terug gevonden op het toilet van zijn eigen ‘casa’. Eén van de aanwezigen moet de moordenaar zijn. Maar wie heeft deze gruwelijke moord gepleegd? 

CSI-Pad Moordspel Bergen!

Doorzie jij de roddels, leugens en intriges van de verdachten? Heb jij het zesde zintuig in het ontdekken of iemand liegt of bedriegt? Dan ben jij samen met jouw team in staat deze moord tijdens dit IPad teamuitje Bergen op te lossen!

Solextour Bergen!

Altijd al eens op een ouderwetse solex willen rijden? Of gaat u juist terug naar uw jeugd tijdens deze solextour Bergen? Vandaag maakt u een prachtige tour van 3 uur door de omgeving van Bergen!


categorieën uitjes Bergen!

Sportieve activiteiten bergen

(0)

Spelprogramma's bergen

(0)

Quizzen in bergen

(0)

Teambuilding bergen

(0)

Workshops bergen

(0)

Vrijgezellenuitjes bergen

(0)

Interactieve Uitjes bergen

(0)

Rondleidingen bergen

(0)

Individuele uitjes bergen

(0)

Teamuitjes Bergen

Een uniek teamuitjes Bergen beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Bergen voor een unieke belevenis. De plaats Bergen en Bergen aan Zee zijn ideaal voor uw dagje uit! Dit echte kunstenaarsdorp herbergt sinds 1900 veel schilders, schrijvers en architecten. En dat zie je terug in de uitstraling van gebouwen, beelden en natuur! Met de kust grenzend aan Bergen aan Zee is dit een heerlijke plaats om te vertoeven. Strandtentjes en goede horeca zijn in zowel Bergen als Bergen aan Zee absoluut te vinden. Met in de zomer maanden op diverse dagen verschillende kunstmarkten rondom de Ruïnekerk, gezellige muziekfestivals als de Holland Music Sessions en Jazz en Sail, en de Kunst10daagse trekken ieder jaar tienduizenden bezoekers hier naar toe. Een ontspannen plaats waar gezelligheid en rust hand in hand gaan!

Geniet van een uniek en origineel teamuitjes Bergen met uw gezelschap!

Originele teamuitjes Bergen beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke bedrijfsuitjes of afdelingsfeesten in Bergen graag! Dit prachtige dorp biedt vele mogelijkheden op het gebied van een dagprogramma of avondfeest met collega’s. Wij laten u daarom tijdens uw teamuitje Bergen graag kennis maken met Bergen en haar inwoners. Van activiteiten door het centrum van Bergen tot aan unieke dinerspellen en feestavonden bij een gezellige horecalocatie. Wij maken uw teamuitje Bergen op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over uw teamuitjes Bergen kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Bergen!

Het Foute Campingfeest Bergen!

Ga terug naar de oer-Hollandse gezelligheid van de camping tijdens dit campingfeest. Beleef samen een gezellig fout feest Bergen in de campingkantine!

1001 Nacht Themafeest Bergen!

Treed binnen in de wonderlijke wereld van 1001 nacht! Neem plaats op het thee terras, dans op het Djemaa el-Fna plein, geniet van verschillende smaken uit de waterpijp, voorspel uw toekomst bij de waarzegster of maak kennis met een echte Tijger python!

Travel around the World Bergen!

Vandaag bent u de globetrotter en vliegt u van continent naar continent. Waag een gokje bij het casino in Vegas, duik de drukke straatjes in van Marrakech of dans tot diep in de nacht onder de palmbomen!

Apres Ski Party Bergen!

Welkom in deze Tiroler skihut die speciaal voor u vanavond geopend is! Verschillende winterse activiteiten staan op u te wachten met bovenop de bar onze zingende skilerares ‘Die Trudi’!