0229-757080

Carrousel van Vermaeck Bergen!

(0)

vanaf

69,50

p.p. excl. BTW

Carrousel van Vermaeck Bergen!
 • Feesten

Omschrijving

Vandaag laten wij u kennismaken met het meest succesvolle theaterfestijn van Nederland; Carrousel van Vermaeck! Grappige, gekke en bijzondere acts spelen doorlopende korte shows waarbij u de wereld van het theater op bijzonder wijze gaat beleven. Dit gecombineerd met DJ en Dans maken Carrousel van Vermaeck een uniek parade evenement Bergen leuk voor alle leeftijden!  

Ontvangst

U herkent vast wel de bekende PARADE-sfeer van gezellige terrasjes, koele drankjes en theater. Geniet tijdens Carrousel van Vermaeck een variété aan de meest bijzondere acts op theatergebied. Entree!

Carrousel van Vermaeck – Parade Evenement Bergen!

Welkom bij uw eigen Carrousel van Vermaeck! Neem plaats in één van de vele kleurrijke tentjes met daarin verrassende, aparte, nostalgische en vernieuwende acts uit de wereld van theater. Een aantal voorbeelden? De Man die door zijn Ogen Ademt (ja, u leest het goed!), de altijd gezellige workshop Smartlappen Zingen van tante Sjaan, De Man die alles Weet (ook uw pinpasnummer!), de Gespinseltent, Ien en de Suikerspinmachine etc etc… U kunt tijdens Carrousel van Vermaeck de vele voorstellingen de gehele avond doorlopend bezoeken. Even lekker bij praten met uw collega’s? Neem dan plaats op ons kleurrijke Mexicaans plein waar de koele roséetjes klaar staan. Op de achtergrond draait DJ Sven bekende hits naar keuze. Vanaf nu is ook de dansvloer voor geopend! Maak samen met uw collega’s deze reis door de bijzondere wereld van Carrousel van Vermaeck. U bent van harte welkom!

Tijdens dit unieke parade evenement Bergen zorgen wij dat de locatie de juiste uitstraling heeft. Deze feestavond is mogelijk bij een gezellige horecalocatie, maar kan ook bij u intern binnen uw eigen bedrijf. Tevens is het mogelijk deze feestavond verder uit te breiden met een drankarrangement of buffet. Na uw aanvraag zorgen wij voor een voorstel met daarin onder andere het programma en eventuele uitbreidingsopties waaronder locatie mogelijkheden en bijvoorbeeld een buffet menu. Carrousel van Vermaeck is overigens verder uit te breiden met meer acts en centraal entertainment tijdens de avond. Dit unieke parade evenement Bergen is ook (op aanvraag) mogelijk in de rest van Nederland.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   80 personen

   Tijdsduur

   4.00 uur

   Prijs

   € 79,50 p.p. excl BTW (Bij 80 tot 90 personen)

   € 77,00 p.p. excl BTW (Bij 91 tot 100 personen)

   € 74,50 p.p. excl BTW (Bij 101 tot 110 personen)

   € 72,00 p.p. excl BTW (Bij 111 tot 120 personen)

   € 69,50 p.p. excl BTW (Bij 121 tot 130 personen)

   Inclusief
   4 verschillende Theateracts naar keuze (Gedurende de avond doorlopende korte shows)
   Host
   DJ Drive Inn Show met licht & Geluid
   Aankleding van locatie in parade sferen!

   Exclusief
   Locatiehuur (Afhankelijk van locatie maar vervalt bij afname van drankarrangement)

   Uitbreidings opties
   Drankarrangement (bier, wijn, fris)
   Buffet of Barbecue
   Uitbreiding Theater acts
   Aankleding van locatie in parade sferen!